OM FACE FAIRY

Hudvården börjar på Face Fairy och fortsätter hemma hos dig!

Jag som driver salongen heter Narro Cheikha och är auktoriserad hudterapeut med en lång erfarenhet inom hudvård. Under mina år inom skönhetsbranschen har jag arbetat en rad olika märken och hudtyper. Jag erbjuder alla mina kunder hudanalys och rekommendationer för just din hudtyp.

Jag har en helhetssyn på skönhet. Min passion är att vårda, framhäva och bibehålla naturlig skönhet, både på in och utsida hos människor; därför bestämde jag mig tidigt för det här yrket.

Sedan 2009 driver jag Face Fairy och för mig är det absolut viktigaste att mina kunder möts av en avslappnande och vitaliserande miljö. På Face Fairy får du en chans att landa och bara bli ompysslad. Din aura ska bevaras och framhävas!

Vi är certifierade via Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation – hos oss kan du alltid vara säker på att mötas av den bästa kompetensen och kvalitetsnivån inom hudvård.

Varmt välkommen att boka en tid eller titta in i salongen på Köpenhamnsvägen 7 i Malmö!

Här kan ni läsa mer om Face Fairy:

Hudterapeuten – Medlemstidning för Sveriges hudterapeuters riksförbund

Expressen – Serum – Så funkar det på din hy enligt experten.

Marina Vik finns det en vilja finns det en väg